SNACK LAZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Laz. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 16:18 Groeten aangerekend die niet gevraagd waren ( allergie ). 2 drankjes niet bijgeleverd. Saus gegeven die we niet vroegen en extra aangerekend
24 apr 2024 om 16:09 Je viens de récupérer ma commande et on m'a fait payer une sauce qui n'apparaît pas dans la commande c'est honteux !!!!
11 apr 2024 om 18:55 Aanrader top lekker en warm bezorgd.
9 apr 2024 om 21:36 Déçue
4 mrt 2024 om 21:35 Excellent tout parfait
28 feb 2024 om 7:23 Eten was lekker maar had turks brood met kip maar ze zaten stukken runds tussen dat mag ik niet dus mijn eetlust was over
16 feb 2024 om 23:49 Heel lekker vriendelijk personeel..
26 jan 2024 om 0:12 Het kwam warm aan en in zeer korte tijd was ons eten erg lekker.. natuurlijk zullen we het opnieuw bestellen.. bedankt snack express top 10/10
7 dec 2023 om 13:24 Perfect
22 okt 2023 om 17:26 Bon c'est du Fast Food donc on sait à quoi s'attendre mais honnetement le livreur qui ne fait mais aucun effort pour trouvez l'adresse il appelle depuis sa voiture sans se bouger de trop!! Le plat à été mal preparé et il manquait des sauces.
16 okt 2023 om 21:13 La nourriture était excellente et servie très rapidement. Nourriture très délicieuse. Les prix sont également très abordables. Merci
11 okt 2023 om 20:31 Het eten was heerlijk. De bediening kwam heel snel. Ik ga zeker bestellen. Bedankt team Express..